Tjenester

Gulvlegging og sliping – skap et nytt fundament for ditt hjem

Det rette gulvet kan fullstendig transformere ethvert rom. Derfor tilbyr vi førsteklasses gulvlegging som ikke bare forbedrer rommets utseende, men også øker komforten og verdien av ditt hjem eller arbeidsplass

Transformative gulvløsninger – fra parkett til vinyl

Det rette gulvet kan fullstendig transformere ethvert rom. Derfor tilbyr vi førsteklasses gulvlegging som ikke bare forbedrer rommets utseende, men også øker komforten og verdien av ditt hjem eller arbeidsplass. Enten du drømmer om elegant parkett, praktisk laminat eller slitesterkt vinyl, har vi ekspertisen og utstyret som skal til for å realisere din visjon, uansett om du er ute etter en oppgradering av hjemmet eller skal fornye arbeidsplassen.

Komplette gulvtjenester – fjerning, legging og mer

Våre erfarne håndverkere er spesialister på en rekke gulvmaterialer. Vi legger alt fra tradisjonelle tre- og parkettgulv til moderne vinyl- og laminatgulv. Med et øye for detaljer sikrer vi et feilfritt resultat som varer i årevis. 

Vi tilbyr riving og legging av:

  • Parkett
  • Laminat
  • Flisetepper
  • Vinyl

Vi tilbyr en gratis befaring hvor vi sammen med deg velger det beste materialet og designet for dine behov, og sørger for at det nye gulvet står i stil til dine ønsker og rommets estetikk. Ved å investere i et skikkelig gulv, investerer du i langvarig kvalitet.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat. La oss hjelpe deg med å ta det neste steget mot et pent og holdbart gulv!

Gi gulvet nytt liv med profesjonell sliping

Er det på tide å slipe gulvene dine? Vårt team bestående av dyktige håndverkere står klare til å gi dine gulv en imponerende forvandling. Med vårt avanserte slipeutstyr kan vi gi nytt liv til slitent treverk. Vårt arbeidsområde strekker seg fra små rom til store flater og trapper – ingen oppgave er for stor eller for liten for oss! Korrekt gulvsliping krever god teknikk og presisjon for å oppnå en glatt og jevn overflate. Derfor anbefaler vi at du overlater denne jobben til våre profesjonelle. På den måten sikrer du et perfekt resultat, utført av noen som virkelig forstår kunsten å slipe gulv!

Elegant og stort skandinavisk kjøkkendesign med kjøkkenøy og store vinduer
Trenger du hjelp?

Vi tilbyr gratis befaring

Oppdag mulighetene for ditt neste byggeprosjekt! Benytt deg av vårt tilbud om gratis befaring, slik at du kan få profesjonelle råd og en grundig vurdering av dine planer før du forplikter deg.
Les om våre

Kundecaser og anmeldelser

Ta en titt på våre tidligere prosjekter og les hva kundene våre forteller om oss nedefor!