Bærekraft hos Nordin Bygg

Hos Nordin Bygg AS vet vi at bærekraft er en investering i fremtiden, og vi jobber målrettet for at våre tjenester skal representere et miljøvennlig valg for våre kunder. Ved gjennomføringen av ditt prosjekt, legger vi derfor stor vekt på bærekraftig produksjon.

Trefadder

Trefadder representerer et tiltak for klimakompensasjon gjennom å plante trær for et bedre miljø. Som trefadder bidrar du til å bygge egne klimaskoger som fanger og lagrer store mengder CO2. Disse skogene er resultatet av et samarbeid med lokale grunneiere og bidrar til å skape jobber i distrikts-Norge. Som en bekreftelse på at du har medvirket til karbonfangst gjennom norsk klimaskog, vil du motta et årlig klimasertifikat fra Trefadder AS.

Engasjert i miljøvennlig og bærekraftig bygging

Prosjektplanlegging

Fokus på god prosjektplanlegging for å hindre unødvendig bruk av transport og materialbruk.

Håndtering av avfall

Resirkulering, gjenbruk og reparasjon.

Papirfri

Vi sparer miljøet med å være en papirfri.​

Vi er trefadder

Vi planter et tre, for hvert oppdrag vi utfører!
referanser

Dette forteller kundene

Vårt firma står bak en rekke suksessfulle prosjekter, og kundetilfredshet er vår aller fremste prioritet. Under kan du lese ærlige tilbakemeldingene fra kundene våre.
Elegant og stort skandinavisk kjøkkendesign med kjøkkenøy og store vinduer
Trenger du hjelp?

Vi tilbyr gratis befaring

Oppdag mulighetene for ditt neste byggeprosjekt! Benytt deg av vårt tilbud om gratis befaring, slik at du kan få profesjonelle råd og en grundig vurdering av dine planer før du forplikter deg.