Kundecaser

Fornying av vegger og legging av gulv

Vi ble kontaktet av en kunde som trengte hjelp med å fjerne fuktskader på veggene i utleieleiligheten deres. Les om hvordan vi løste det her.

Fjerning av fultskade

Vi ble kontaktet av kunden som trengte hjelp med å fjerne fuktskader på veggene i utleieleiligheten. Årsaken til fuktskadene var kondens forårsaket av den varme luften inne kom i kontakt med den kalde luften fra utsiden.

Dette utbedret vi med å rive eksisterende plater på vegger, legge ny dampsperre, tape inn mot vinduer og andre steder luften kan trenge gjennom. Deretter platet vi med ny gips og sparklet. Kunden stod selv for malingen, og da dette var utført, kom vi tilbake for å liste gulvet.

Ingenting er som helt nye, slette vegger!

Samtidig ønsket kunden å få vekk gammelt gulvbelegg på kjøkkenet og gangen i utleieleiligheten. Løsningen ble å legge ny laminat.

Som et resultat har utleieleiligheten fått hevet standarden betraktelig og utbedret fuktskadene.

Kunden sin omtale:

Punktlig, ryddig og nøyaktig. Aleksander skiftet gipsplater, sparklet og la gulv i vår sokkelleilighet. Han kom med forslag og tips om forbedringer og var veldig løsningsorientert. Ryddige og oversiktlige fakturaer. Anbefales på det sterkeste og vi vil bruke ham igjen.
Kundecaser

Flere kundecaser

Her deler vi stolt fram et utdrag av tidligere prosjekter og samarbeid. Kundecasene representerer kundenes drømmer og visjoner som vi har hjulpet å realisere.
referanser

Dette forteller kundene

Vårt firma står bak en rekke suksessfulle prosjekter, og kundetilfredshet er vår aller fremste prioritet. Under kan du lese ærlige tilbakemeldingene fra kundene våre.
Elegant og stort skandinavisk kjøkkendesign med kjøkkenøy og store vinduer
Trenger du hjelp?

Vi tilbyr gratis befaring

Oppdag mulighetene for ditt neste byggeprosjekt! Benytt deg av vårt tilbud om gratis befaring, slik at du kan få profesjonelle råd og en grundig vurdering av dine planer før du forplikter deg.